Stan & Co, Utrecht

[content_block id=2995]

Gemiddelde beoordeling 4 / 5 gebaseerd op 1 Review

Stan & Co, Utrecht
3688
Verified Reviewer Verified Reviewer Gecontroleerde Reviewer
Een gecontroleerde reviewer is een echt mens! De reviewer is geverifieerd doordat deze via een sociaal netwerk de review heeft gemaakt. Dit geeft extra transparantie en vertrouwen: de review is echt.

 schreef een beoordeling op:  

4

Ik heb hier prima glutenvrij gegeten, kon lekker een keer een broodmaaltijd van de kaart kiezen en die maakten ze dan met glutenvrij brood. Maaltijden worden standaard op houten planken geserveerd, om kruisbesmetting te voorkomen heb ik gevraagd om een bord. De kok gaf aan dat hij het brood wel alleen in dezelfde oven kon doen als het glutenvolle brood, en heb toen gevraagd of hij het in aluminiumfolie wilde verpakken in de oven en dat was geen probleem. Ze denken graag met je mee. Niet ziek geworden! En gewoon lekker geluncht (april 2015). Maar wel een beetje opletten met de houten planken en oven dus 🙂

Agree with this review

Beoordeel dit restaurant

Selecteer het aantal sterren
Please write a review

Voeg je review toe via één van onderstaande sociale netwerken. Je review zal éénmalig op je tijdlijn geplaatst worden als je met Facebook of Twitter connect, verder doen we niks met je gegevens.

Facebook
OF

Use your name

Please enter a valid email address.
Please enter your name.

Geschreven door