Stan & Co, Utrecht

[content_block id=2995]

Gemiddelde beoordeling 4 / 5 gebaseerd op 1 Review

Stan & Co, Utrecht
3688
Verified Reviewer Verified Reviewer Gecontroleerde Reviewer
Een gecontroleerde reviewer is een echt mens! De reviewer is geverifieerd doordat deze via een sociaal netwerk de review heeft gemaakt. Dit geeft extra transparantie en vertrouwen: de review is echt.

 schreef een beoordeling op:  

4

Ik heb hier prima glutenvrij gegeten, kon lekker een keer een broodmaaltijd van de kaart kiezen en die maakten ze dan met glutenvrij brood. Maaltijden worden standaard op houten planken geserveerd, om kruisbesmetting te voorkomen heb ik gevraagd om een bord. De kok gaf aan dat hij het brood wel alleen in dezelfde oven kon doen als het glutenvolle brood, en heb toen gevraagd of hij het in aluminiumfolie wilde verpakken in de oven en dat was geen probleem. Ze denken graag met je mee. Niet ziek geworden! En gewoon lekker geluncht (april 2015). Maar wel een beetje opletten met de houten planken en oven dus 🙂

Agree with this review

Beoordeel dit restaurant

Selecteer het aantal sterren
Please write a review

Voeg je review toe via één van onderstaande sociale netwerken. Je review zal éénmalig op je tijdlijn geplaatst worden als je met Facebook of Twitter connect, verder doen we niks met je gegevens.

Facebook
OF

Use your name

Please enter a valid email address.
Please enter your name.

Meer leesvoer

Restaurant Scherp, Middelburg Bij Restaurant Scherp in Middelburg kun je glutenvrij en lactosevrij eten.
De Uitkijk Bij de Uitkijk in Bloemendaal kun je glutenvrij eten.
Welsh Bakestone, Den Haag Bij The Welsh Bakestone kun je lactosevrij, glutenvrij en notenvrij eten. Ze hebben meer dan 20 jaar ervaring met het bereiden van glutenvrije product...
Sumo Amsterdam Vijzelstraat Bij Sumo kun je glutenvrij eten. Er zijn glutenvrije menu-opties en er is glutenvrije sojasaus.
Geschreven door
Meer van Stephanie

Glutenvrije kokosmakronen

20 minuten Bevat geen gluten, koemelk, soja, lactose of noten Zin in...
Lees meer