Glutenvrij eten bij Het Galjoen in Noordwijk

Het Galjoen, Noordwijk aan Zee

[content_block id=2995]

Gemiddelde beoordeling 5 / 5 gebaseerd op 1 Review

Het Galjoen, Noordwijk aan Zee
3943
Verified Reviewer Verified Reviewer Gecontroleerde Reviewer
Een gecontroleerde reviewer is een echt mens! De reviewer is geverifieerd doordat deze via een sociaal netwerk de review heeft gemaakt. Dit geeft extra transparantie en vertrouwen: de review is echt.

 schreef een beoordeling op:  

5

Ik kom al jaren in dit restaurant, en ze weten heel goed hoe ze lekker glutenvrij eten kunnen maken! Sausjes worden niet weggelaten maar gewoon glutenvrij gemaakt en frietjes worden in een aparte frituur gebakken. In feite kunnen ze bijna alles op de kaart glutenvrij maken, op een paar dingen na (soepen en spareribs bijv.). Reserveren is aan te raden, maar ik weet niet of het per se nodig is.

Agree with this review

Beoordeel dit restaurant

Selecteer het aantal sterren
Please write a review

Voeg je review toe via één van onderstaande sociale netwerken. Je review zal éénmalig op je tijdlijn geplaatst worden als je met Facebook of Twitter connect, verder doen we niks met je gegevens.

Facebook
OF

Use your name

Please enter a valid email address.
Please enter your name.

Meer leesvoer

Sumo Rotterdam Mauritsweg Bij Sumo kun je glutenvrij eten. Er zijn glutenvrije menu-opties en er is glutenvrije sojasaus.
Brasserie Felicia, Gouda Bij Brasserie Felicia in Gouda kun je glutenvrij eten. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om te genieten van een glutenvrije high tea! 
Belfort Stadsrestaurant, Gent Bij Belfort doen ze extra veel moeite voor je als je glutenvrij kunt eten. Er is glutenvrij brood, glutenvrij ijs en je kunt er bij de koffie zelfs ee...
Van Puffelen Bij Van Puffelen kun je glutenvrij lunchen en dineren.
Geschreven door
Meer van Stephanie

3 dingen die verleden tijd zijn door onze restaurantgids

Misschien ben jij een van de vele maandelijkse gebruikers of misschien heb je het...
Lees meer