dekas

De Kas, Amsterdam

nan

De Kas is een restaurant met veel ervaring met voedselallergieën. Van koemelk tot ‘rollende groenten’: ze krijgen de meest bijzondere verzoeken. In veel restaurants wordt brood helemaal weggelaten als de gast een glutenvrij dieet volgt. Bij De Kas bakken ze speciaal glutenvrij brood voor je en hoef je dus niets te missen.

[content_block id=2995]

Beoordeel dit restaurant

Selecteer het aantal sterren
Please write a review

Voeg je review toe via één van onderstaande sociale netwerken. Je review zal éénmalig op je tijdlijn geplaatst worden als je met Facebook of Twitter connect, verder doen we niks met je gegevens.

De Kas is een restaurant in, je raad het al, een kas. Het restaurant verbouwt zijn eigen groenten en kruiden. Ze hebben dan ook geen menukaart. Je eet wat er op dat moment geoogst is. Het restaurant ziet er erg mooi uit en het personeel is professioneel en vriendelijk.

Naar de volledige review

Meer leesvoer

Bagels & Beans Haarlemmerdijk Foto door: pestoverde via photopin ccBij Bagels & Beans kun je glutenvrij lunchen. Er is ook gratis wifi.
De Uitkijk Bij de Uitkijk in Bloemendaal kun je glutenvrij eten.
Stan & Co, Utrecht Bij restaurant Stan&Co in Utrecht kun je glutenvrij eten. Ze hebben er glutenvrij brood op voorraad. Het wordt wel gewaardeerd als je van tevoren ...
Geschreven door
Meer van Stephanie

Fructose-intolerantie: wat is het, symptomen en wat kun je doen?

Wat is een fructose-intolerantie? Fructose is een suiker die je vindt in...
Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *