spaghetteria in amsterdam

Allergievrij uit eten bij Spaghetteria in Amsterdam

De eerste post in de categorie ‘Allergievrij uit eten’. Dit keer zijn we naar Spaghetteria in Amsterdam gegaan.


Waar? Spaghetteria in Amsterdam
Wanneer? Een regenachtige zondagavond
Tijd? 17:30 uur
Budget?   Een pasta kost gemiddeld 12 euro.

Het concept
Zoals Spaghetteria zelf zegt op haar website: je kunt niet reserveren, maar wel aanschuiven. In de ruimte staat een grote houten tafel. Als je komt eten, kun je hier plaatsnemen. Voor wat meer privacy zijn er naast de deur ook twee barretjes gemaakt.

glutenvrije spaghetti vongoleJe kunt kiezen uit zes pasta’s. Deze pasta’s zijn allemaal glutenvrij te bestellen. Wij kozen voor gigli met zalm (enkel lactosevrij) en voor spaghetti alle vongole (gluten- en lactosevrij). Er zijn geen voorgerechten en maar twee desserts. Er staat een grote kan water op tafel. Wij dronken de witte (huis-)wijn en die was erg lekker!

We lazen dat Spaghetteria soms ook glutenvrij brood serveert. Helaas hadden ze dat niet op het moment dat wij er aten. Het lactosevrije gerecht kwam met brood, maar het glutenvrije gerecht dus niet. Hierdoor was de portie net wat te klein.

Aanrader?
Absoluut! De kwaliteit van de pasta is goed. In de spaghetti zaten lekker veel venusschelpen. Helaas heeft Spaghetteria geen glutenvrije of lactosevrije desserts. Je toetje zul je dus ergens anders moeten halen.

Bezoek de website van Spaghetteria

Geschreven door
Meer van Stephanie

Wat je moet weten als je een vijzel gaat kopen

Je hebt hem misschien wel eens zien staan bij iemand anders op het aanrecht:...
Lees meer

Beoordeel dit restaurant

Selecteer het aantal sterren
Please write a review

Voeg je review toe via één van onderstaande sociale netwerken. Je review zal éénmalig op je tijdlijn geplaatst worden als je met Facebook of Twitter connect, verder doen we niks met je gegevens.

Facebook
OF

Use your name

Please enter a valid email address.
Please enter your name.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *