Over Sightdish.nl

Leuk dat je langskomt op deze pagina! Dat betekent dat je wat meer wilt leren over onze website. We leggen je graag uit wie we zijn en wat we doen.

Wat is Sightdish?

Op Sightdish.nl schotelen we je handige artikelen voor waarmee jij je leven gezonder en makkelijker kunt maken! Wekelijks voegen we artikelen toe en zoeken we naar interessante onderwerpen om over te schrijven. We schrijven vooral voor de mensen die een beetje anders zijn. De mensen die een speciaal dieet volgen, bewuster met hun gezondheid bezig zijn dan anderen of die graag nieuwe dingen proberen om hun levenskwaliteit te vergroten. Voel je je aangesproken? Mooi, dan zit je hier goed.

Wie is Sightdish?

Sightdish wordt gerund door twee dames bij wie gezond leven hoog in het vaandel staat. Ook volgen we beiden een aangepast dieet. Maar ook jij bent onderdeel van Sightdish. Wekelijks lezen we tientallen Facebook-posts, websites en forums waarop mensen komen zoals jij. Zo zijn we altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en vinden we inspiratie voor onze artikelen.

Lijkt het je leuk om ook eens voor Sightdish te schrijven? Stuur ons een mailtje met wat informatie over jezelf op hallo [@] sightdish.nl en stuur een link naar een artikel mee wat je ooit eerder hebt geschreven. Wij kijken dan of je een match bent voor Sightdish.

Cijfertjes

Sightdish bestaat al meer dan 4 jaar.  Maandelijks bezoeken zo’n 20.000 unieke bezoekers onze website op zoek naar recepten en handige artikelen.