glutenvrij foliumzuur

Glutenvrij foliumzuur: wat kun je het beste kopen?

Als je zwanger wilt worden (of bent) en een glutenvrij dieet volgt, kom je voor hele nieuwe uitdagingen te staan. Zoals het eigenlijk bij alle supplementen oppassen geblazen is, zo is dat ook wanneer je op zoek bent naar foliumzuur zonder gluten. Gelukkig zijn er veel varianten van dit supplement zonder gluten verkrijgbaar. Wij hebben een overzicht van je gemaakt zodat je zelf niet meer hoeft te zoeken.

Waarom glutenvrij foliumzuur slikken?

Foliumzuur, ook wel vitamine B11 genoemd, wordt vooral geslikt door vrouwen die zwanger willen worden of zwanger zijn. Het helpt namelijk tijdens de zwangerschap onder andere bij de groei van je ongeboren kindje en bij de vorming van de placenta. Omdat er meerdere varianten op de markt zijn die gluten bevatten, moet je goed opletten als je foliumzuur koopt.

Merk Aantal gram foliumzuur Glutenvrij* Soort Aantal Prijs Meer info
Folavit 0.4 gram Ja Tabletten 90 €6,35 Meer info
Holland&Barrett 0.4 gram Ja Tabletten 250 €9,99 Meer info
Holland&Barrett 0.8 gram Ja Tabletten 100 €8,99 Meer info
Evasin 0.4 gram Ja Capsules 84 €8,06 Meer info
Orthica 0.8 gram Ja Tabletten 120 €7,36 Meer info*Let op: wij zijn uiterst zorgvuldig bij het samenstellen en aanvullen van deze lijst, maar het kan gebeuren dat fabrikanten plotseling hun recept veranderen waardoor het middel toch ineens gluten bevat. Let daarom zelf altijd goed op bij het kopen van foliumzuur.

Welk glutenvrij foliumzuur slik jij?

We verbeteren onze artikelen continue. Ken jij een goede glutenvrije foliumzuur? Laat een reactie achter onder dit bericht en wij voegen je suggestie aan onze lijst toe. Alvast hartelijk bedankt, ook namens onze andere bezoekers!

Geschreven door

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *