Glutenvrije multivitamine

Glutenvrije multivitamine: onze top-3

Eet je glutenvrij en wil je je dieet aanvullen met een goede multivitamine? Let dan goed op als je er eentje uit gaat kiezen. Sommige multivitamines bevatten namelijk gluten. Wij slikken al jaren steevast een glutenvrije multivitamine en hebben verschillende merken geprobeerd. Er zijn gelukkig meerdere merken die een compleet glutenvrije variant aanbieden. Wij hebben een top-3 voor je samengesteld*!

Solgar VM-2000
Deze multivitamine is helaas niet goedkoop, maar wel van uitstekende kwaliteit! Solgar is een bekend merk in vitamine-land en staat garant voor hoogwaardige producten die hoog gedoseerd zijn. Dit is dan ook onze eerste keuze als het om multivitamines gaat. En in het buitenland is deze multivitamine een stuk goedkoper te verkrijgen dan in Nederland. Deze multivitamine is geschikt voor vegans.

Koop Solgar VM-2000 bij Amazon.de
Koop Solgar VM-2000 bij iHerb.com

Uitgebreid voedselintolerantie onderzoek naar
22 tot 270 voedingsmiddelen!

Vraag nu een test aan


Uitgebreid voedselintolerantie onderzoek naar 22 tot 270 voedingsmiddelen!

Vraag nu een test aan

AOV Multibasis
Heb je een iets krapper budget, dan zijn de multivitamines van AOV een optie voor je. Hij is iets lager gedoseerd dan die van Solgar, maar bevat alsnog een goede dosis van alles wat jij nodig hebt om je dieet aan te vullen. De multivitamine van AOV bevat geen allergenen en dus ook geen gluten. Het product bevat wel dierlijke bestanddelen en is dus niet geschikt voor vegetariërs of vegans.

Koop AOV Multibasis bij DeOnlineDrogist.nl

 

Biovitaal Super Multi
Weer een product dat wij regelmatig naar volle tevredenheid hebben gebruikt. Wat fijn is aan deze multivitamine is dat het een capsule is. Heb je moeite het slikken van pillen, dan is het innemen van een capsule een stuk makkelijker.

Koop Biovitaal Super Multi bij DeOnlineDrogist.nl

 

* Als wij glutenvrije supplementen aanraden, stellen wij onze aanbevelingen met zorg samen. Het kan echter zo zijn dat fabrikanten hun recepten wijzigen waardoor een product opeens niet meer glutenvrij is. Controleer dus zelf altijd voor de zekerheid nog even de ingrediënten.

Geschreven door
Meer van Stephanie Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *