Adverteren op Sightdish

Spreekt onze website u aan en bent u geïnteresseerd in een samenwerking? Neem dan vooral contact met ons op via hallo@sightdish.nl.

Wat wij voor u kunnen betekenen

  • Wij kunnen uw product reviewen. Houd er rekening mee dat wij een product altijd eerlijk zullen reviewen. Een ‘goede review’ kopen is dus niet mogelijk.
  • U kunt advertentieruimte ‘huren’
  • U kunt een actie via ons promoten

Bereik

Als u adverteert via Sightdish, bent u verzekerd van een groot bereik onder een doelgroep van mensen die een aangepast dieet volgen en/of simpelweg gezond willen eten en leven. Sightdish ontvangt zo’n 20.000 unieke bezoekers per maand. Daarnaast zijn wij actief in meerdere Facebook-groepen (+- 8000 leden) waar onze doelgroep zich bevindt en leden van deze groepen waarderen onze artikelen en tips erg.

Wij maken onze content om op de eerste plaats mensen te helpen bij alledaagse problemen en op de tweede plaats om een zo groot mogelijk bereik voor Sightdish te creëren. Een aantal van onze meest populaire artikelen:

De voordelen van kokosolie – 1100 keer gedeeld op Facebook / 1087 keer gedeeld op Pinterest
Hoeveel lactose bevatten melkproducten – 303 keer gedeeld op FacebookGlutenvrije appeltaart – 238 keer gedeeld op Facebook / 313 keer gedeeld op Pinterest

Wij werken al samen met…

Pro Health Medical
Holland & Barrett

Ook met ons samenwerken? Neem contact op via hallo@sightdish.nl